Akcija!

Veyron set kolica + auto sedište

29.000,00 дин. 27.000,00 дин. Sa PDV-om

Light grey

Uporedi proizvode
Kategorije: ,

Opis

Kombinovana kolica su sjajan način da u jednoj kupovini obezbedite sve što je potrebno za bebin transport od prvog dana. Mi vam predstavljamo Veyron set 2u1 – kolica + autosedište.

Kolica Veyron su najnoviji model proizvođača dečije opreme, Cangaroo. Namenjena su deci od rođenja do uzrasta od 3 godine, zbog mogućnosti da se transformišu iz ležeće korpe u sportsko sedište. Sedište se može okrenuti prema roditelju i u pravcu vožnje. Nagib sedišta se može podesiti u više pozicija pa ćete moći da obezbedite optimalan položaj za uzrast svoje bebe. Tenda je takođe podesiva. Sigurnosni pojas obezbeđuje bebu u 5 tačaka.
Ram je načinjen od laganog aluminijuma srebrne boje. Na zadnjoj strani ima ugrađene amortizere pa je vožnja za bebu prijatna čak i po neravnom terenu. Točkovi su gumeni, prednji manji a zadnji veći, pa se kolicima upravlja uz minimalan napor. Ručka za guranje napravljena je od eko kože a može se podešavati po visini tako da idealno odgovara visini onoga ko upravlja kolicima.
Ispod sedišta se nalazi velika korpa za odlaganje ili kupovinu a na ramu kolica nalazi se držač za flašicu. Uz kolica se dobija i torba za pribor u odgovarajućem dezenu, koja se može zakačiti na kolica i skinuti i poneti nakon šetnje. Tu je i zimska navlaka za prijatne šetnje u hladnijim danima kao i PVC navlaka za kišu, pa vas uz ove dodatke vremenski uslovi neće primorati da odlažete šetnje.
Auto sedište Veyron, proizvođača dečije opreme Cangaroo, pripada 0+ grupi odnosno namenjeno je bebama od rođenja do 13 kg težine. Idealno od prvog dana pa tokom cele prve bebine godine. Drška se može podesiti tako da se sedište pretvara u nosiljku, pa bebu možete direktno poneti sa sobom iz automobila.
U automobilu se povezuje sigurnosnim pojasem suprotno od pravca vožnje. Na sedištu postoje sigurnosni pojasevi za vezivanje bebe sa 3 tačke oslonca.
Sedište je urađeno od mekanog i prijatnog platna vedrih boja, a poseduje i dodatan šareni jastuk koji če manjimim bebama pružiti dodatnu udobnost i podršku za glavu. Jastuk se može skinuti kad ga beba preraste. Sedište ima podesivu tendu i zimsku navlaku tako da je beba zaštićena i van automobila u svim vremenskim uslovima. Tenda i navlaka se mogu skinuti i koristiti po potrebi.
Autosedište se može montirati i na ram kolica se uz pomoć adaptera. Adapter za postavljanje autosedišta na kolica je uključen u cenu.