Načini plaćanja i isporuka

1. Plaćanje preko računa

Svoju porudžbu možete platiti direktnom uplatom na račun Bebi Opreme. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Roba se šalje tek po izvršenoj uplati na račun Alpha Bank 370-21928-17

2. Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbu plaćate kuriru prilikom preuzimanja.


Garancija kvaliteta

Bebi Oprema sarađuje sa ovlašćenim uvoznicima navedinih robnih marki i garantuje za njihovu originalnost.

Povraćaj sredstava

U slučaju da ste primili oštećen proizvod ili proizvod koji ne odgovara Vašoj porudžbini potrebno je da nas kontaktirate telefonom 065 58 97 009 ili preko e-mail-a info@bebioprema.net u što kraćem roku kako bi se dogovorili o daljem načinu postupanja.

U slučaju odstupanja od porudžbine ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Bebi Oprema. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.


NAČIN ISPORUKE

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom Royal express koja garantuje kvalitet i vreme isporuke, a troškovi isporuke su po njihovom zvaničnom cenovniku pogledajte .

Isporuka je moguća na celoj teritoriji Srbije, a naručene proizvode dobijate za tri radna dana, ukoliko ih naručite prethodnog dana pre 12h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke).

Roba poručena vikendom se obraduje i šalje u utorak.